Valitse yrityksemme

HTS tentiQ on maailmanlaajuisesti tunnustettu tuotemerkki, jonka voi luottaa toimittavan valikoiman, laadun, maailmanlaajuiseen kattavuuden ja innovaatioita kaikille asiakkaille ympäri maailman. Yritys yhdistää perheyrityksen asiakaskeskeisyyden, uraauurtavat muotoiluinnovaatiot ja edistykselliset tuotantoprosessit ainutlaatuisella tavalla.Valikoima

Valtava ja monimuotoinen tilapäisten rakennejärjestelmien valikoima, joka valmistetaan Saksassa sijaitsevassa huippuluokan tuotantolaitoksessamme. Laitos pystyy tuottamaan jopa 60 000 m² uusia rakenteita viikossa, mikä mahdollistaa lyhyet toimitusajat tilauksen koosta riippumatta.Maailmanlaajuinen kattavuus

Strategisesti ympäri maailman sijoitettu yrityksen sisäinen tekninen myyntihenkilöstö takaa paikalliset tiedot ja tuen. Nopea hankinta, toimitus ja asennus on mahdollista lähes missä tahansa.Innovaatio

Jatkuvat innovaatiot uusien tekniikoiden, materiaalien ja prosessien alalla takaavat optimaalisen muotoilun ja valikoiman. Mallit vaihtelevat pienistä peruspagodeista uskomattomiin, ainutlaatuisiin ja täysin tilaustyönä tehtyihin puolikiinteisiin rakenteisiin. Muotoilijoiden ja rakennusinsinöörien CAD-/CAM-erikoistyöryhmä on käytettävissä tilaustyönä tehtyihin hankkeisiin.Saksalaista laatua

Kaikki tuotteet suunnittelee ja valmistaa HTS tentiQ Saksassa. Komponentit työstetään numeerisella ohjauksella ja viimeistellään käsin. Kaikki rakenteet tuotetaan ja sertifioidaan täysin eurooppalaisten ja kansainvälisten normien mukaisesti.

Katso video


Lisätietoja HTS tentiQ -yrityksestä


HTS tentiQ -yrityksen perusti Heniz Röder vuonna 2001. Hän on alan innovaattori, joka onnistui investoimaan lähes puolen vuosisadan kokemuksen ja tietämyksen yrityksen perustamiseen ja kasvuun.

Nykyään HTS tentiQ -yritystä pidetään johtavana voimana tilapäisrakenteiden alalla. Se tarjoaa yhden suurimmista ja monipuolisimmista puolikiinteiden tapahtumatelttojen ja tilapäisrakenteiden valikoimista yksityiselle ja julkiselle sektorille ympäri maailman.

Yritys palkkaa tällä hetkellä yli 170 henkilön kaupungissa Kefenrod erittäin ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan, josta suurin osa on ollut HTS tentiQ -yrityksen palveluksessa sen perustamisesta lähtien. Tähän sisältyy yli 50 asiantuntevan myyntityöntekijän osaava työryhmä, joka on sijoitettu strategisesti kattamaan kaikki alueet ympäri maailman. Se tarjoaa paikallisten tuen, jakelun ja tarvittaessa asennuksen.


Tilaustyönä tehdyt rakennukset

Suunniteltu vaatimuksiisi

Tarkastele


Historia

Röderin nimi on pysynyt telttateollisuudessa yli 50 vuoden ajan. Kaikki alkoi Heinrich Röderin puurakenteisten telttojen vuokrauksesta vuonna 1959 ja jatkuu nykyään modernien, modulaaristen tilapäisrakennusten suuren kapasiteetin tuotantona ja toimituksina ympäri maailman.


1959

Röderin perheen telttaliiketoiminta alkoi kangaspäällysteisistä ja puurakenteisista teltoista, joita yhtiö vuokrasi eteenpäin.

1961

Liiketoiminta laajenee telttojen myymiseen muille teltanvuokrausyrityksille.

1965

Yhtiön varhainen tuotevalikoima kehittyy, kun terästä aletaan käyttää rungon osien päämateriaalina puun sijaan.

1975

Huomattavasti terästä kevyemmän puristetun alumiinin kehitys ja saatavuus tarkoitti käyttäjäystävällisempää materiaalia moduulitelttaratkaisujen valmistukseen. Puristetun alumiinin etuna olivat integroidut kanavat, jotka tarjosivat merkittävän parannuksen katto- ja seinäpeitteiden kiinnittämiseen keder-järjestelmän avulla, mikä teki uudesta mallista täysin modulaarisen.

1978

Uusi alumiinirunko, keder-järjestelmä ja alati kasvava telttavalikoima toivat pian menestystä Röderin perheyritykselle. Hyödyntääkseen tuotteiden jatkuvasti kasvavan kysynnän Röderit avasivat uuden tehtaan erityisesti erilaisten telttaratkaisujen massatuotantoa varten. Tehdas perustettiin Wolferbornin kaupunginosaan Röderin perheen kotikaupunkiin Büdingeniin.

1984

Jatkuva tuotekehittely auttoi Röderin perheyritystä kehittymään markkinajohtajaksi. Kehitysohjelman helmi johti maailman ensimmäisen kaksikerroksisen ja monitasoisen, mutta täysin purettavan, moduuliteltan suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin. Teltta on nykyään käytössä eri tarkoituksissa ympäri maailmaa.

1992

Heinz ja Edwin Röder vievät perheyrityksen, RÖDER AG:n Saksan pörssiin.

1993

Klöckner & Co AG hankkii RÖDER AG:n osake-enemmistön. Röderin perhe luopuu omistajuudestaan yhtiössä.

1994

Heinz Röder viimeistelee liiketoiminnan siirron Klöckner & Co AG:lle ja jättää RÖDER AG:n.

2001

Paneuduttuaan seitsemän vuoden ajan muihin liike-elämän haasteisiin Heinz Röder perusti uuden tilapäisrakennusten valmistukseen erikoistuneen RÖDER HTS High Tech Structures KG:n. Tälläkin kertaa paikka löytyi Wolferbornin kaupunginosasta Büdingenistä.

2002

RÖDER HTS KG avaa ensimmäiset myyntikonttorinsa Isossa-Britanniassa ja Ranskassa.

2003

RÖDER HTS KG avaa Lähi-itää palvelevan myyntikonttorin.

2004

RÖDER HTS KG ostaa kilpailijansa HÖCKER STRUCTURESIN Bad Salzuflenissa. HÖCKER STRUCTURESIN strateginen hankinta avasi uusia markkinoita ja lisäsi uusia tuoteryhmiä RÖDER HTS KG:n sen aikaiseen valikoimaan.

2005

RÖDER HTS KG ja HÖCKER GmbH muodostavat yhden yrityskokonaisuuden nimellä RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Saman vuoden aikana RÖDER HTS:n ja HÖCKER STRUCTURESIN tuotantolaitokset yhdistettiin moderniksi 42 000 neliömetrin pääkonttoriksi ja tuotantolaitokseksi Kefenrodissa, Saksassa.

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH avaa sivumyyntikonttorin Singaporessa.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH avaa tärkeät myyntikonttorit Venäjällä ja Intiassa.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH esittelee uuden valikoiman telttaratkaisuja, jotka ovat täysin yhteensopivia muiden valmistajien mallien kanssa.

2009

Röderin perhe juhlii 50 vuotta teltta-alalla vuoden 2009 RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO-tapahtumassa. Samana vuonna tuotiin markkinoille patentoitu hiili/metalliseos-hybridirunko.

2010

Patentoidun hiili/metalliseos-hybridirungon lanseeraus - hyvin kevyt ja maailman ensimmäinen ratkaisu vapaan jännevälin moduuliteltoissa.

2011

Perheyritys RÖDER HTS HÖCKER GmbH:lla on edustus 32 maassa ympäri maailmaa. Yhtiö ilmoittaa hankkineensa 22 000 neliötä maata 42 000 neliömetrin tuotantolaitoksen vierestä. Uusi tontti tarjoaa riittävästi lisätilaa tulevalle laajennukselle. Ensimmäinen vaihe päättyy lokakuussa 2011, kun 2 600 neliömetrin moderni PVC-päällystetehdas valmistuu.

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH luo erillisen armeijan ja humanitaarisen osaston. Se sisältää uuden kevyiden, monikäyttöisten ja nopeasti asennettavien suojien malliston, joka on suunniteltu täyttämään tämän erikoisalan poikkeukselliset vaatimukset.

2015

Tytäryhtiö HTS Industriebau perustetaan. Se on erikoistunut nopeasti pystytettävien teräsrunkoisten rakenteiden valmistamiseen.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH nimeää armeijaosaston nopean toiminnan suojien HTS-osioksi uudella verkkosivustollaan.Mallisto ja Valmistus

Lue lisää kattavista muotoilu- ja valmistusmahdollisuuksistamme ja -laitoksistamme.

Lue lisää