HTS tentiQ -tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan ISO 9001:2015 -sertifioidussa tuotantolaitoksessamme Kefenrodissa, Saksassa.

Innovaatio ja teknologia ovat yhtiön filosofian avainsanoja, ja valmistusprosessiin kohdistetut huomattavat investoinnit ovat jatkossakin ratkaisevia menestyksellemme. Vakaa investointipolitiikka takaa sen, että tuotteiden laatu, tehokkuus ja tuottavuus saadaan pidettyä korkeina.

Suunnittelun ja valmistuksen keskeiset vahvuudet

Sitoutumisemme laatuun näkyy tuotteissa, joita suunnittelemme ja valmistamme. Kaikkien HTS tentiQ -tuotteiden rakenteet analysoidaan tarkasti. Näin varmistamme, että tuotteet toimivat erinomaisesti koko elinkaarensa ajan.

  • Yhtiön 64 000 neliömetrin moderni tuotantolaitos on suunniteltu ja rakennettu erityisesti tilapäisrakennusten ja lisävarusteiden massatuotantoon.
  • Laitoksen valmius ja kapasiteetti mahdollistavat ympärivuorokautisen toiminnan ja jopa 30 000 neliömetriä valmista tilapäisrakennusta viikossa. Tämä varmistaa kyvyn vastata suureen kysyntään ja kiinteät toimitusajat ympäri vuoden.
  • Laaja malli- ja rakenneanalyysiosasto, jonka käytössä on alan uusimmat johtavat ohjelmistot, kuten AutoCAD ja Strucad. Vahva sitoutuminen uuden teknologian investointeihin mahdollistaa uusien tuotteiden ja tilaustuotteiden valmistuksen sekä varmistaa, että projekteilla on käytössään korkealaatuisimmat kustannussuunnitellut ratkaisut, jotka vastaavat tarkalleen asiakkaan tarpeita.
  • Moderni laitos pitää sisällään kuusi tarkoitusta varten rakennettua tuotantohallia. Jokaisessa on kattoon kiinnitetty nosturijärjestelmä, jonka ansiosta tuotanto sujuu saumattomasti raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi.
  • Kaikki pääasialliset runko-osat (pystyosat, puomit, katto-orret ja päätyrungot) valmistetaan yhdellä viidestä nopeakäyntisestä, viisiakselisesta CNC-robotista. Nämä edistysaskeleet valmistustavoissa tarjoavat verrattoman valmistustarkkuuden, joka takaa täydellisesti suunnitellun ja valmistetun lopputuotteen.
  • Kaikki runko-osat käyvät läpi tiukan laatukontrollin ja lopputarkastuksen, jonka jälkeen tuotteet pakataan, jaotellaan ja valmistellaan asiakkaalle lähetettäväksi.
  • Luotettava infrastruktuuri tukee koko valmistusprosessia ja sen ansiosta pystymme valmistamaan maailman parhaat vapaan jännevälin telttaratkaisut ja lisävarusteet tehokkaasti.

Ota yhteyttä

Valmistusvideot